Szórakozás

Súlyos sérülést szenvedett a magyar szereplő Brad Pitt forgatásán

Nem halad éppen a legjobban Brad Pitt új filmje, a World War Z budapesti forgatása.


Fotó: Northfoto

Rossz csillagzat alatt érkezhetett meg a World War Z stábja Magyarországra, mert az itt töltött rövid idő alatt több problémájuk akadt, mint az eddigi helyszíneken összesen. A TEK által lefoglalt fegyvereket még mindig nem kapták vissza, és hírük sincs arról, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda vizsgálata hol tart az ügyben. Ettől függetlenül a forgatás nem állt meg, csak nem a megfelelő ütemben halad. Illetve sérülések is beárnyékolták a munkát. Információk szerint két idősebb statiszta is elesett az egyik tömegjelenetben, közülük az egyik csúnya arcsérüléseket szenvedett.

Szintén a magyar mellékszereplőkhöz kapcsolódó hír, hogy egyre kevesebben dolgoznak már a filmen. Valószínűleg biztonsági okokból, de a nálunk toborzott stáb kétharmadát már nem hívják a helyszínre. Illetve sokukat hajléktalanokra cserélték. A megmaradt statisztákat pedig úgy ellenőrzik a kiszivárgó hírek miatt, mintha legalább az USA rakétairányító központjába lépnének be. Emiatt érthetően elég nagy a felháborodás a tömegben.

De, hogy egy kis kellemes hírt is közöljünk, állítólag Kamarás Iván is a stáb tagja lett, méghozzá viszonylag nagy szerepben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik