Szórakozás

Exkluzív: kémet fogtak Brad Pitt forgatásán

Belógott egy tudósító Brad Pitt produkciójának felvételeire, de sikerült lekapcsolni az információk kiszivárogtatása közben.


Fotó: Reuters

A biztonságiak és rendőrök jobban őrzik a World War Z kőbányai felvételeit, mint az ENSZ New York-i székházát. Ám az első forgatási napon így is bejutott egy kém, aki megpróbált élő közvetítést nyújtani a konzervgyárban történő eseményekről. A szemfüles őrség még időben észrevette a kém füléből lógó fülhallgatót, és azonnal kitessékelték a betolakodót. A férfi állítólag az egyik rádióállomás munkatársa.

A kitessékelt riporteren kívül is akadnak beépített emberek a WWZ stábjában, mivel apró, de exkluzív információk továbbra is szivárognak. Ezek közül a legfontosabb, hogy jelenleg még csak a próbák zajlanak, és szombaton lesz az első konkrét forgatási nap. Ekkor a film két kulcsjelenetét fogják rögzíteni, melyben a zombivírust túlélők lázadnak fel az őket elnyomó embertársaik ellen. A földalatti fegyvergyári összecsapásban mindent bevetnek majd a felek – a magyar TEK közbenjárása ellenére is -, hogy legyőzzék egymást, illetve a kintről betörő élőholtakat. Vagyis elég izgalmas és hangos hétvégéjük lesz a környéken lakóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik