Szórakozás

Pornófilmbe illően viselkedik a TV2 gyermekes sztárja

Mását zuhanyzás közben lepte meg Marci, a lánynak pedig szemmel láthatóan nem volt ellenére a fiú közeledése. Vagy legalábbis úgy tett...


Fotó: TV2

Váratlan fordulatot vett Mása és Marci kapcsolata a Rezidencián. Az említett jelenetet látva nehezen hisszük el, hogy a kétgyermekes édesanya és a tetovált fodrászfiú között párizsi útjukon „semmi nem történt”. Persze, az is lehet, hogy Mása, aki hetekig résztvevője volt a péntek esti összecsapásnak, úgy döntött, lesz, ami lesz és jó képet vág Marci közeledéséhez, hiszen tudja, csak akkor maradhatnak játékban, ha egy párt alkotnak. Ennek ellenére tudható, Marián bármelyik lánynál bepróbálkozna, és Mása szeme sem csillog a szerelemtől.

Bár több szereplőtől láthattunk már „szexjelenetet” a valóságshow-ban, ennyire premier plánban még egyik hölgy alfelét sem „csodálhattuk” meg. Tudjuk, a nyereményért mindent, de az azért különös, hogy éppen a kétgyermekes édesanyja vállalt be ilyen fokú kitárulkozást kamerák előtt.  Kérdés: mit szól Mása moszkvai édesanyja, ha látja, hogy lánya „pornószínésznővé” avanzsált, vagy miként reagálnak később minderre gyerekei.

Alexa, az Összeesküvők első kiesője a Hír 24-nek elmondta, hogy ő az Esküdj! című műsorban látta először az ominózus jelenetet. „Nagyon gusztustalan volt…És azok a hangok…”- kommentálta. „Majdnem sokkot kaptam” – tette hozzá nevetve.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik