Szórakozás

Ki 2011 legcikibb magyar celebje? Szavazzon!

Nagy fába vágtuk a fejszénket. Arra gondoltuk, megkérdezzük, Önök szerint ki volt 2011-ben a legidegesítőbb magyar celeb. Tudjuk, az évnek még nincs vége, de legalább nem akkor kérdezünk ilyeneket, amikor mindenki más. Na ezért!

Baukó Éva

Baukó azaz leánykori nevén VV Éva az egyik legkarakteresebb és legmegosztóbb szereplő volt a ValóVilág 4-ben. Soha véget nem érő kutya-macska játékát az Alekosz nevű egyénnel még Venezuelában is megirigyelték volna. A pohármarkoló-celeb Éva a játék vége óta a szájtátóstól a térdcsapkodósig hajló mattrészeg, esetleg paranoiás nyilatkozataival sokkolja a sajtót. Évának ugyanis máig nem sikerült feldolgozni, hogy elrángatták előle a kamerákat, így idegesítő hajigazgatását már csak otthon, szűk körben, esetleg négy-ötfősre duzzadt rajongótáborával tudja megosztani. Sikeres VV-párbajai utáni gurulásával azonban örökre beírta magát a halhatatlanok közé. Ha Ön ki nem állhatja Évát, nyomjon gombot!

Tatár Csilla

Szerkesztőségünk Mokkaügyi szakértője szerint bár Tatár Csilla teljesítménye érezhetően javult az utóbbi hetekben, néha még mindig olyan stílusban képes vezetni a TV2 reggeli vérnyomásnövelőjét, ami felér egy lobotómiával. A nézvekérdező-celeb természetesen sose tudná átvenni Liptai Claudia helyét, de erre nem is törekedett: cserébe, mint egy új osztályba csöppent, különösebb személyiséggel nem rendelkező gimnazista, a “nagyfiúkra” próbál hasonlítani. Nem, nem a különösen rövid frizurájával, hanem az egyes mokkistáktól átvett manírjaival. Megtalálható benne Pachmann Péter álszent, ám annál érdeklődőbb naivitása, Kárász Róbert vagánynak képzelt odaszólogatásai és a minden második nemes ügy nagyköveteként is képernyőidőt követelő Demcsák Zsuzsa eltúlzott empátiája. Ha Önt Tatár Csilla idegesíti, klikkeljen!

VV Cristofel

Szerkesztőségünk enyhe hümmögéssel fogadta a kubainak mondott Cristofel beszavazását a ValóVilágba, ám a lóbáló-celeb makettmacho ténykedésével mára kivívta legteljesebb szimpátiánkat. Igaz, egyes kollégáinkban felmerült a gyanú, hogy Cris valójában nem is létezik, ugyanis olyan sok „nemááá”-pillanatot okoz, hogy többen csalást sejtenek a háttérben. Egy idő után rájöttünk azonban, hogy VV Cristofelt valójában már kitalálni sem lehetne, így csak gratulálni tudunk a ValóVilág casting-csapatának a sikeres fogáshoz. VV Crisnek ugyan sok igazán kínos pillanata nincs, inkább olyan mondatai vannak, melyből sejthető: nem ő váltja majd Tomas Tranströmert a Nobel-díjasok oltárán. Amennyiben Ön szerint VV Cristofel a legirritálóbb, nyomjon egy pipát!

Kiszel Tünde

Kiszel Tünde meglepő visszafogottságot mutatott ebben az évben. Szinte alig hallottunk róla. A naptár-celeb gyermeke és kapcsolatai oly’ ritkán kerültek a rivaldafénybe, hogy már aggódtunk is, mi lehet vele. Aztán újra ráirányult a figyelem. A nemi szerve miatt. Történt ugyanis, hogy a Fluor nevű tehetség egyik este, némi alkoholos befolyásoltság hatására nagyon csúnyát mondott Tündéről és az ő nemi szervéről. Olyan csúnyát, hogy Tünde ezen megsértődött. De annyira ám, hogy pénzt is követelt, amit jól megkapott és most boldogan él. (Megint.) Tünde legyen a nagy Ő? Akkor hajrá!

Stohl András

A nemzet színésze, a magyar OJ, mindenki kedvenc Bucija, – na, ezek mondjuk nem igazak, Stohl András mégis a legteljesebb mértékben kiérdemelte helyét listánkon. Nem balesete, tárgyalása vagy hattyúhalála, hanem inkább annak tálalása miatt. Úgy volt ez kérem, Tisztelt Bíróság, hogy miután Pali bácsi gonosz módon nekiment Andrásunk autójának és ezzel nem átallott saját magának sérüléseket is okozni, kiderült róla, hogy tud járni, kapálni, meg miegyéb, ezzel is bizonyítva ármánykodását, melynek célja volt az életet nagykanállal habzsoló színészóriás-celebet vezeklő apácává változtatni. Andrisnak meg nem maradt más: kis kezeit összeérintve bezárta a szavazást. A kedves egyenruhás emberek meg őt. Buci így lett a mentálhigiéné magyar úttörője, kiderült róla, hogy Balázs gonoszkodik ellene, meg, hogy ukránokkal üzletelt, fél az AIDS-től (ki nem?), feleséget csalt, népszerű a melegek közt, meg ilyenek. Ha Ön is kedveli a mappákat, tudja mit kell megérinteni!

Éden Pista

Éden/Aranypart/Tudós István szerkesztőségünk abszolút kedvence. Nagy király ő. Olyan nagy! A nyíregyházi zselé-celeb szereplése első valóságshow-jában bár tiszavirág életűre sikeredett, mégis mély nyomott hagyott a tévénéző gyerekekben. Pár az Édenben töltött nap alatt ugyanis Pistától megtudtuk, hogy pontosan mit is sunázna, hogyan kell gyárat építeni, milyen veszélyei vannak a szájba hányásnak, mik a titkai az úgynevezett “szarásjelzőnek”, illetve, hol is van valójában a „kis kula”. Az Aranypartban bár visszafogottabbnak tűnt, azért kiderült róla, hogy csajozási technikája kimerül a „nézzedahasizmomatmámeg” kezdetű mondatokban. Pistát szeretjük, szeresse Ön is!

Damu Roland

Damu Roland a nők barátja. Igazi úr. Gertrude Stein is dicsőítené, ha még élne. Az meg teljesen alaptalan, hogy a filantróp-sztár nőket verne, ne-adj-isten megerőszakolná őket. Ugyan kérem, ez merő tévedés! Damu Roland egyszerűen annyira forróvérű, hogy viktoriánus nagyságát levetve bármikor képes olyan határozottságot mutatni a hölgyek felé, mellyel úgy megremegteti térdüket, hogy az tér-idő zavart okoz, és emiatt péppé vert megalázottnak érzik magukat. Tudjuk, hogy Ön is így gondolja, ezért kérjük, kattintson!

VV Zsófika

Utoljára talán a Muszklimikulás című Hulk Hogan-remek megtekintése okozott akkora sokkot, mint VV Zsófika rágógumival kapcsolatban készített zeneműve illetve az azt alátámasztó videoklip típusú alkotás. Brit tudósok szerint e kettő együtt olyan rettenetes fejlődésmegállító-hatást tud okozni, mely miatt már valóban érdemes kitenni a tévéképernyőre a 6-os karikát. A csont és bőr leány klipjében bemutatja új melleit, illetve vonaglik, banánt eszik, nyalókát szopogat, pucsít, simul, szájat nyal, hajat dobál és rágózik. VV Zsófika egyébként a klip előtt a ValóVilág 4. nyafkája volt, de gyorsan kiesett és most hivatásos celeb. Bármit is jelentsen ez. Ha emlékszik arra, ki az a VV Zsófika, bökjön rá!

Hajdú Péter

Hajdú Péter remek ember. Csak véletlenül került a listára.

Keresztes Ildikó

Keresztes „mindenkianyja” Ildikó immár második éve rendez heti bőgőversenyt főműsoridőben. Ki gondolná, hogy a hüppögő-celeb, aki műsorbeli fiait anyaoroszlánként védelmezi egykor még a Rózsaszín Bombázók együttes oszlopos tagjaként varázsolta el a közönséget? Ildi-mentor különös tehetséggel változtatja saját különbejáratú szappanoperájává az RTL Klub stúdióját, hogy a jámbor közönség heti egyszer elúszhasson a spontán létrehozott könnyfolyón Takács Nikolas kalapjában ülve…Ha a művésznő Önnél is kiveri a biztosítékot, húzzon bátran egy X-et!

Alekosz

Szexkiborg kategóriában ki más képviseltethetné magát az illusztris társaságban, mint maga VV Alekosz. A félisten-celeb a luxusbörtönben igyekezett minden nőnek vélt egyedet a legfelsőbb szinteken körüldongani, mellyel sajnos csak a neurotikus gurulóművész Évát tudta valamelyest meghatni. A csalódástól kissé megtörve felhörpintett egy konyakot, kiszavaztatta Rácz urat, majd átruccant menyasszonyt keresni a hátsó kertbe. Bár egy ország drukkolt azon, hogy tiszta, érdekmentes kapcsolata a szépséges és fiatal matraccal, Veronikával mindig, minden körülmények közt virágozzon, a belül természetes leányzó mégis inkább Kubába húzott, na mi van öcsém! A spártai hős legújabban a pornóiparba igyekszik betörni, így ha Ön sem szeretne forgó stanecli lenni Alekosz férfiasságán, kattintson!

(+) ???

Biztosak vagyunk abban, hogy pont azt a celebet kihagytuk a listából, aki Önt a legjobban idegesíti. Nem direkt, becsszó. Ezért kérjük, kommentben írja meg, kik nincsenek a felsorolásban. Köszönjük!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik