Szórakozás

Gregor Bernadett rettentően megcsúnyult

A felismerhetetlenségig elmaszkírozták Gregor Bernadettet a Mona Marie mosolya című darab kedvéért.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Bozontos szemöldökkel, kesze-kusza sárga fogakkal, és plusz harminc kilóval áll színpadra Gregor Bernadett a Mona Marie mosolya című darabban. A többnyire dívaszerepeket játszó színésznő kérdésünkre elmondta, gondolkodás nélkül elvállalta az alkatától meglehetősen távol álló szerepet.
“Egyrészt nagyon szeretek Gergely Robival dolgozni, és örültem, hogy most is számít rám, másrészt jó volt kipróbálni magam így is. Lehet, hogy furcsán hangzik, még az jólesett, hogy most nem főszerepet játszom, kicsit jólesett lazítani” – mesélte a Hír24-nek Berni.
A színésznő azt is elmondta, hogy a próbák során volt egy pont, ahol elbizonytalanodott, és úgy érezte, lehet, nem sikerül tökéletesen megformálni a csúnya Monát, de egy-két nap alatt elmúltak a kétségei.

“Olykor eszembe jutottak Koncz Gábor szavai, aki soha nem vállalt zenés szerepeket: ’Egy Othello nem steppel’ – indokolta. Aztán arra is gondoltam, vajon Béres Ilona hajlandó lett volna ilyen sminkben színpadra állni?” – ecsetelte vívódásait Berni. A gyönyörű színésznő hozzátette, most, hogy elkészült a darab, nagyon jól érzi magát a szerepben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik