Szórakozás

Mindenkit átver az RTL Klub sztárja? Kirúgják?

Édesapja és testvére sem látta még ennyit sírni VV Fecót, mint amennyit a villában pityereg. Állítják, nem szánalmat akar kelteni a Dumagép, csak nehezen alkalmazkodik a bezártsághoz.


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Fecó egy jóindulatú, kedves gyerek, nem pedig egy sírós kislány, aki mindenen kiborul. Legalábbis édesapja így ismeri. Éppen ezért többnyire elhűlve nézi az összefoglalókat, nem ismer a fiára. Fecó testvére hasonlóan vélekedik. Korábban ő sem látta ennyit sírni a fiút.

Bár arra csak tippjei vannak, mi zajlik jelenleg Fecó lelkében, de az biztos, nem csupán megjátssza a sírást. A testvér kizártnak tartja, hogy a villa Dumagépe azért mutatja az érzékenyebbik énjét, hogy a nézők megsajnálják, és bent tartsák a játékban. Inkább hisz abban, hogy fivéréből a bezártság hozta ki a pityergést, mivel a luxusbörtönben nem tudja másképpen levezetni a feszültséget.

Ráadásul gyerekei is nagyon hiányoznak Fecónak, ami miatt szintén gyengének láthatjuk. Mindemellett Endre borítékolni meri, hogy testvére nem fog összeroppanni, sőt, az élmezőnyben is ott lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik