Szórakozás

Szex- vagy alkoholfüggőséggel küzd a magyar valóságshow sztárja?

Ősz elején rajtolt az új valóságshow, amelyben egy csapat fiatal vetette bele magát a balatoni éjszakába. A műsorban minden a munka, a szex és az alkohol körül forog.

Tény, hogy az Aranypartban a partizás gyakran a munka rovására megy. Jól mutatja ezt az Éden Hotelben is feltűnt Levente esete. Az állandóan flörtölő focista ugyanis egy egész éjszakás bulit után másnaposan állt be a pult mögé, ahol tizenkét órát próbált meg végigdolgozni a még részeg fiú. A reality szereplői bár egytől egyik bevállalós figurák, a munka legtöbbjüknek komoly problémát jelent. Így sokszor még az összedolgozott pénzt is inkább bulizásra és italra költik, ahelyett, hogy a kamrát étellel töltenék fel.

Azonban nem csak a bulizás, de a szex is féktelen a balatoni nyaraló falain belül. A szintén Éden Hoteles Niki például gyakran köt ki egy-egy fiú ágyában, ahogy Ada és Beki sem szívesen tölti magányosan az estéket. A műsor sajtósa a Hír24-nek elárulta, a csatorna által kiválasztott karakterek valószínűleg a hétköznapokban is hasonló életstílust folytatnak. Attól azonban nem kell tartani, hogy bármelyikük is szex- vagy alkoholfüggőséggel küzdene. Elmondása szerint valódi, bevállalós figurákról van szó, akik még sok meglepő és vicces pillanatot fognak okozni féktelen életmódjukkal az Aranypart nézőinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik