Szórakozás

Luxuslakásokba költöztették az X-Faktor sztárjait

Hétvégén kiderült, hogy melyik 12 tehetség vehet részt az X-Faktor élő adásaiban. A versenyzők ismét luxuskörülmények között készülhetnek.

Múlt vasárnap megtudhatták a nézők, hogy a mentorok kiket visznek az élő show-kba. Az X-Faktor fiatal énekesei, Baricz Gergő, Demes Tamás, Lil C, az Apollo23, az Ikrek, a Rocktenors, Gyurcsík Tibi, Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Muri Enikő, Kováts Vera, illetve Bagosi Alexa pedig már a Corvin Sétány luxuslakásaiban készülnek a szombati műsorokra.

A tehetségek több mint 500 négyzetméteren pihenhetik ki a próbák fáradalmait, az épületben lévő fitneszteremben pedig saját személyi edzőik segítik majd őket, hogy jó formában legyenek a verseny végéig. Ráadásul a lakásokhoz közel vannak a tánc- és énekpróbatermek is.

A sajtótájékoztatón a mentorok elmondták, legalább annyira izgatottan várják már a szombati, első élő show-t, mint az énekesek, akik élethű, kartondobozból készült másuk mellett mosolyogtak a kamerákba és kitartóan állták az újságírók rohamát.

“Nagyon izgalmas, nagyon jól érzem magam az énekeseimmel. Rengeteget röhögünk, és sokszor kapnak, ha nem is sok kokit és sallert, de néhány verbális eligazítást keményebben, mert most jött el az a pillanat, amikor meg kell tanulniuk dolgozni. Ők fognak nyerni egyébként” – szúrta oda viccesen ítésztársainak Geszti Péter, a csapatok mentora, amihez viszont Nagy Ferónak is volt hozzáfűznivalója.

“A szakértelmem vezetett odáig, hogy nyertem tavaly. Akkor a fiúk nyertek, idén a lányoknak kell nyerniük. Nagyon sajnálom tényleg a mentor kollégiámat, hogy most egy kicsit le lesznek értékelve, dehát ez van” – vágott vissza Feró, aki hangsúlyozta: lányai nemcsak gyönyörűek, hanem nagyon tehetségesek is.

Hogy melyik mentornak lesz igaza, arra egészen karácsonyig kell várnunk, de az X-Faktor első élő show-ját már most szombaton láthatják a nézők, vasárnap pedig a Corvin Bevásárlóközpontban nagyszabású koncert keretében találkozhatnak a rajongók a legjobb 12 produkcióval.



 

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen luxus fogadja az X-Faktor sztárjait, kattints IDE a galériáért!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik