Szórakozás

4 év után újra szingli az X-Faktor sztárja

Kocsis Tibor szerint Malek Miklós a legjobb mentor, akit kaphatott. Amellett, hogy kiváló zenésznek tartja, rengeteg közös vonásuk van.

Kocsis Tibor először a Csillag Születikben tűnt fel, de az a műsor nem hozta meg számára az áttörést. Akkor nem ő volt a legjobb. Négy évvel később azonban úgy döntött, nem adja fel, jelentkezett ismét, ezúttal az X-Faktorba, és szinte azonnal sikerült meggyőznie a mentorokat arról, hogy helye van a legjobb 12 énekes között.

A 30 éves lottórsorsolási bizottsági elnök a Hír24-nek elmondta, még most is felfoghatatlan számára, hogy bejutott az X-Faktor élő döntőjébe. Élete egyik legnagyobb lehetőségének tartja, ráadásul Malek Miklósnál jobb mentort el sem tudott volna képzelni magának.

“Miklós nemcsak kiváló zenész, de igazából kicsit olyan, mint egy néhány évvel idősebb báty, akivel sok minden más közös pont is van az életünkben. Rengeteg dologról tudunk beszélgetni. És ami szuper, hogy nagyon jó a humora” – nyilatkozta az énekes, akinek már most, a műsor elején nagyratörő álmai vannak, nem éri be kevesebbel, mint a 2011-es X-Faktor győztesének címével.

“Idén múltam 30 éves. Most itt vagyok az élő show-ban, és igen, úgy érzem, most kell megmutatnom, mit tudok. Nagyon jó lenne nyerni. Megnyerni az X-Faktort” – mondta Tibor, akinek álmai beteljesítésében biztosan segítségére lesznek hölgyrajongói, hiszen az énekes portálunknak elárulta, nemrég ért véget négyéves kapcsolata, jelenleg a szinglik boldog és kiegyensúlyozott életét éli.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik