Szórakozás

Nőgyógyászati operáció vár az RTL Klub sztárjára

Janicsák Veca gőzerővel készül novemberi nagykoncertjére, utána azonban nőgyógyászati problémái miatt kés alá kell feküdnie.

“Most először és utoljára szeretnék erről beszélni, mégpedig azért, hogy mindenki az én számból hallja, mi az igazság az elmúlt hónapokban felröppent pletykákkal kapcsolatban. Igen, hamarosan megműtenek egy nőgyógyászati jellegű problémával, de erről bővebben nem szeretnék sem most, sem a jövőben nyilatkozni” – mondta Janicsák Veca a Fővárosi Állat- és Növénykertben megtartott sajtótájékoztatóján kedden.

Az énekesnő állítólagos műtétéről először augusztusban kezdtek el cikkezni a lapok, miszerint Veca kés alá fekszik, és megoperáltatja orrsövény-ferdülését, hogy megszabaduljon orrhangjától, ami miatt már eddig is rengeteg kritikát kapott. Az X-Faktor tehetsége akkor Facebook-oldalán cáfolta a hírt, de többet nem árult el betegségével kapcsolatban, most is csupán annyit közölt megnyugtatásul, hogy a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően már sokkal jobban van, novemberi koncertjét még teljes erőbedobással végigcsinálja, a műtétre csak azt követően kerül sor.

A november 6-ai, Papp László Budapest Sportarénában megrendezett nagykoncertre egyébként óriási show-t ígérnek a szervezők: 20 méteres kifutó, ledfalak, csúcsminőségű hangzás és robotlámpák gondoskodnak majd arról, hogy mindenki számára felejthetetlen legyen az este.

Az énekesnő az elkövetkező hónapokban biztosan nem fog unatkozni, a fellépések és próbák mellett ugyanis már egy kisállatról is gondoskodnia kell. Szintén a sajtótájékoztatón mutatta be új kedvencét, Nyafit, a 3 éves farksodrót, aminek büszke “anyukája” lett egy évre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik