Szórakozás

Durva meztelen fotók a műmellű magyar sztárról

VV Dyának valószínűleg nem volt elég, hogy egyszer már mindenét megmutatta a nyuszis magazinban, ugyanis barátnői szerint a fekete szépség újabb erotikus fotózásra készül.


Fotó: RTL Klub/Sajóklub/Bársony Bence

Erősen 18-as karikát igényelnek azok a felvételek, amelyek annak idején a villa Plázacicájáról készültek. A műmellű bombázót barátnőjével együtt kapták lencsevégre a konyhában, ahol nem éppen ebédet főznek együtt. Dya többször hangoztatta már, nagyon büszke az erotikus felvételekre. De vajon az anyukája is így van ezzel?

Mindenesetre úgy tűnik, hogy Dyának nem volt elég ez sem. Egyik barátnője a Hír24-nek megsúgta, szerinte a villalakó lány újra ledobja majd a textilt, ha kiszabadul a luxusbörtönből. A diszkréció jegyében azonban többet nem akart erről kikotyogni a jó barátnő. Arról azonban szívesen beszélt, hogy Dya milyen zseniális, ami abból is látszik, hogy 14 évesen már modellkedett, bár ekkor még jóval kisebbek mellekkel, cicijeit ugyanis három évvel ezelőtt operálták meg. A villalakó lány javára mondható, hogy úgy tudni, a szokásostól eltérően saját pénzből fizette ki a mellnagyobbító műtétet, nem pedig ajándékba kapta egykori párjától.

Ha kíváncsi vagy VV Dya korábbi pikáns felvételeire, és már elmúltál 18 éves,  kattints IDE!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik