Szórakozás

Kamerák előtt borult ki az RTL kirúgott sztárja

Az ájulás határára került tegnap este VV Bandika, amikor Lilu közölte vele, hogy távoznia kell a villából. A szűzfiú zokogott és tántorgott, miközben elbúcsúzott a többiektől.

A ValóVilág 5. szériájának szerkesztőitől valóban jó húzás volt a korai szimpátiaszavazás, amely felbolygatta a luxusbörtön életét. A nézők ráadásul valóban igazságosan döntöttek, és a két legszürkébb karaktert küldték haza. Persze kérdés az is, hogy valóban Bandika és Melinda volt a villa két legunalmasabb figurája, vagy csak a szerkesztők döntésének köszönhetően belőlük láthattunk a legkevesebbet?

Tegnap este az is bebizonyosodott, hogy a többi játékos eddig jól taktikázott, hiszen tovább élhetik életüket a ValóVilágban. Nyilván nem véletlen, hogy hirtelen ennyi szerelmespár született, vagy hogy tegnap elcsattant az első leszbikusnak tűnő csók is. Láthatóan ez kell a nézőknek, na meg az ármánykodás, amit többen mesteri fokon művelnek a luxusbörtönben Az első erőpróbán ráadásul Dya is kitett magáért, aki sokak szerint csakis ennek, illetve formás melleinek köszönheti, hogy ezúttal nem őt szavazták ki a nézők.

De vajon a felsoroltak meddig lesznek elegendők a bent maradáshoz? Milyen adukat húznak még elő a játékosok, hogy övék legyen a főnyeremény? Ebbe valójában belegondolni sem merünk, hiszen csupán néhány hét telt el a játék kezdete óta, de szinte máris több megdöbbentő dolog történt bent a luxusbörtönben, mint az előző szériában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik