Szórakozás

Pszichés gonddal küzd az RTL sztárja?

Féltékenysége miatt tombol és elítélendő módon viselkedik VV Attila. Barátai a Hír24-nek elmondták, előttük nem volt titok, hogy a férfi időnként olyan, mint akinek pszichés gondjai vannak.

Valójában barátai sem ismerik igazán Attilát, aki időnként még velük is szembemegy. Lányi Lala körülbelül három éve van jóban a villalakóval, és elárulta, neki is akadtak vele problémái. A furcsa villalakó már benne is többször megforgatta váratlanul a tőrét. Azt, hogy pontosan mi is történt közöttük, Lala nem árulta el.

Az énekes már megszokta, hogy barátja reakciói gyakorta kiszámíthatatlanok. Lala nem tud arról, hogy Attilának eddig komoly balhéi lettek volna, de a mostani viselkedése azért őt is megdöbbenti. Az ismert zenész barátja védelmében elmondta, bár Attila fura figura, nagyon bízik benne, hogy nem veszíti el az önkontrollját a luxusbörtönben.

A fiú egyébként beköltözése előtt fura módon arra kérte Lalát, ne szépítse a dolgokat, majd ha róla kérdezik. Éppen ezért az énekes kijelentette: Attilának tényleg kellemetlen stílusa van, és olykor szinte pszichotikusan viselkedik. Emellett azonban nagy szíve van, és bizonyos dolgokban zseniális. Lala még ennek ellenére sem teszi tűzbe a kezét azért, hogy barátja mit művel a villában, mert ez az ő játéka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik