Szórakozás

Brad Pitt ki nem állhatja Jennifer Aniston pasiját

A sármos színész szerint Justin Theroux túl szeszélyes és titokzatos.

Jólértesült informátorok szerint Brad Pitt – aki öt évig élt együtt a színésznővel – egyáltalán nincs kibékülve exe új választottjával. Egy forrás a brit Now magazinnak elárulta, Angelina Jolie kedvese nem is titkolja ellenérzését a forgatókönyvíró Theroux-szal kapcsolatban: szerinte a férfi túl szeszélyes és titokzatos, nem elég jó, hogy Aniston párja legyen.

„Mindig szerette volna látni, hogy Jen is végre megtalálja az Igazit, akivel boldogan élnek együtt életük végéig. Részben azért is, mert lelkiismeret-furdalása van, amiért tönkrement a házasságuk” – mondta a bennfentes.

A színésznőt azonban úgy tűnik, egyáltalán nem érdekli volt férje véleménye. Három hónap ismeretség után összeköltözött új kedvesével, sőt, az amerikai Life & Style magazin azt állítja, hogy a 42 éves híresség ikrekkel várandós. A babák állítólag mesterséges megtermékenyítés útján fogantak.

Aniston és Justin Therouxa a Wanderlust című film forgatása alatt szerettek egymásba idén májusban. A forgatókönyvíró egy hónapra rá el is költözött az exétől, akivel 14 éve ismerik egymást, és bár már egy éve szakítottak, egészen júniusig együtt éltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik