Szórakozás

Súlyos titkok Liptai szerelmének bántalmazása ügyében

Vajon miért tartja vissza a rendőrség az információkat Liptai Claudia szerelmének megverésével kapcsolatban?

A legutolsó hírek szerint Claudia párja a színésznőt akarta megvédeni az ocsmány beszólásoktól, és emiatt verték meg. Mások viszont arról suttognak, hogy a híresség szólhatott be valakinek, s ez végül csúnya véget ért. Ezt utóbbit azonban  sem a rendőrség, sem más hiteles forrás sem erősítette meg. Egyelőre mindenki titkolózik az ügyben.

Olvasóink jelentős része szerint a pár magának köszönheti a bajt. Sokak szerint eleve nem kellett volna odamenniük egy zsúfolt szórakozóhelyre, ahol egy Claudia-féle celeb biztosan nem tud észrevétlenül elvegyülni a tömegben. Óhatatlanul kitéve magát ezzel mindenféle inzultusnak.

Ezek után talán nem véletlen, hogy mind többen suttognak arról: Claudia kedvesének lenni egy ideje meglehetősen veszélyes szerep. Mintha a balsors üldözné azokat, akik kapcsolatba kerülnek a temperamentumos, szép színésznővel.

A Hír24 természetesen megpróbált friss rendőrségi információhoz jutni az ügyben, de csak titkolózó rendőrökbe futottunk. A területileg illetékes kerületi rendőrkapitányságon az illetékes osztályvezető semmiről nem mert beszélni, a BFRK-ról pedig egy szűkszavú, szinte minden információt nélkülöző választ kaptunk a következő szöveggel:” A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt, melynek keretében vizsgálják az eset körülményeit a kollégák.”

Vajon egyszer fény derül az igazságra?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik