Szórakozás

Eltitkolták: infarktust kapott élő adásban az RTL-es?

VV Laci először beszélt arról, hogy amikor a villából infarktus gyanújával kórházba vitték, tényleg nagy volt a baj, bár akkor tagadták. Kiderült, hogy halálfélelemmel küzdött.

Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor ValóVilág negyedik szériája alatt szívinfarktus gyanújával kórházba kellett szállítani VV Lacit a luxusbörtönből. Akkor azt állították, semmi komolyabb baja nem volt, ezért is engedték ki az egészségügyi intézményből. Az ex-villalakó azonban bevallotta, idején szív és érrendszeri problémát állapítottak meg nála.

Lehet, hogy sokan elbagatellizálták VV Laci rosszullétét, pedig a villalakó tényleg komoly veszélyben volt. Csak most vallotta be, ki sem akarták engedni a kórházból, de ő saját felelősségére visszament a villába. Nem szégyelli, hogy bizony rettentő félelem kerítette hatalmába, miután visszaköltözött a luxusbörtönbe, azt érezte, meghalhat. Ezért is döntött úgy, hogy inkább befejezi a játékot.

Panaszait vélhetően a stressz okozta, és szerencsére azóta rendbejött. Nemrég például teljes kivizsgáláson esett át, ahol kimondták, egészséges. Mivel szervi elváltozásra egyetlen vizsgálat sem derített fényt, így szinte biztosra vehető, a feszült és ideges állapot miatt készült ki annak idején az egykori villalakó.

Remélhetőleg a ValóVilág ötödik szériájában egyetlen olyan személy sem lesz, akinek az egészsége rámegy a játékra. Annamária például már az első héten a villa dokijának példájára hivatkozott egyik kiborulásakor. A többiek meg is jegyezték, ezek után jobban figyelnek majd a furcsa lányra, nehogy összeomoljon testileg, vagy lelkileg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik