Szórakozás

Szülinapján sokkolja valóságshow-hősét az RTL

VV Seherezádé a szombat esti összefoglalóban szembesül szerelme, Claudio elbocsátó szép üzenetével.

A VV Gergővel egyre inkább intim viszonyba kerülő Seherezádé csütörtökön töltötte be huszonegyedik életévét. A műsor készítői ezért úgy döntöttek, a tavalyi széria játékosaihoz hasonlóan, a szöszi bombázót is meglepik egy ajándékkal a jeles nap alkalmából. Csakhogy a villalakó azt még nem tudja, hogy személyes csecsebecsék, telefonhívások, illetve barátok villámlátogatása helyett a féltékeny és feldühödött olasz kedves, Claudio videoüzenetét kell majd végignéznie – számolt be szombati számában a Bors.

“Köztünk mindennek vége. Volt egy megállapodásunk, amit te már a ValóVilág legelején megszegtél. Nagyot csalódtam benned. Pedig a szüleim is befogadtak a családba, rengeteg segítséget kaptál tőlünk. Nem érdekel, hogy részeg voltál. Ha szeretnél, nem csináltál volna ilyet. Soha többé ne gyere Rómába! – fenyegetőzik az olasz csődör a felvételen.

Seherezádé miután szembesül vele, hogy barátja kiadta az útját és már senki nem fogja várni a Villánál szabadulása után, feltehetően ismét Gergő karjaiban keres majd vigaszt, a műsor készítői pedig elégedetten dőlhetnek hátra, hiszen Veronika és Cristofel párosa után, az alfahím és a plasztikcica szerelmi vívódásának sem fog már semmi az útjába állni.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik