Szórakozás

Csak a szexszel tud érvényesülni az RTL sztárja?

Az idő előrehaladtával egyre inkább kezdenek elszabadulni a vágyak a ValóVilág falain belül. Vajon a műsorban maradás vágya, vagy valódi érzelmek irányítják a szerelmi szálakat?

Talán sokak emlékében él még, milyen szerelmi vívódás játszódott le az előző szériában Gigi és Jerzy között. Az egykori szerelmesek a kapcsolat minden fázisát megélték a civódástól kezdve a vad pásztorórákon át. A rögtönzött együttlétek pedig meg is hozták a sikert Jerzynek. A lengyel származású táncos villabeli teljesítménye ugyanis említésre méltó sem volt addig, amíg Gigivel össze nem melegedett. Ennek köszönhetően Jerzy komoly szimpátiát vívott ki a nézőknél, s a végjátékig bentmaradt.

Úgy látszik, a példa ragadós, és a VV5 játékosai, látván a korábbi villaszerelem sikerét, szabadjára engedték vágyaikat. Bár a tizennégy villalakó még csak tizenkilenc napja van a villában, az érzékiség mindennapos. A féktelen medencés bulin Seherezádé sokadik alkalommal mászott rá Gergőre, miközben Veronika forró csókcsatába keveredett Christofellel. Az már csak hab a tortán, hogy időközben Kinga és Melinda között is elcsattant egy csók. Az, hogy az összezártság hevében kialakult szerelmek és párok mennyire állják ki az idő próbáját, nem tudni. Azonban az biztos, hogy a VV5 játékosai bármit bevállalnak a fináléba jutás érdekében. Így könnyen elképzelhető, hogy legtöbbjük részéről az intim együttlétek és közeledések csupán egy jól felépített gátlástalan taktikázás részei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik