Szórakozás

Terrorizálta szerelmét az RTL sztárját?

Viták és kiborulások jellemezték VV Seherezádé és Claudio szerelmét – árulta el a Hír24-nek a lány egyik barátnője. Előfordult, hogy egy ilyen veszekedés után a szőkeség sírva hívta fel ismerőseit.

Az olasz férfi és Seherezádé két évig jártak egymással, és ismerőseik szerint lángolt közöttük a szerelem. Ezzel szemben azóta, amióta Claudio a kamerák kereszttüzében kidobta közös otthonukból a szőkeséget, egyre kevesebb ismerős tesz lakatot a szájára, és egyre keményebb információk kerülnek felszínre a kapcsolatukról. Egyik barátnőjétől például megtudtuk, hogy közel sem volt minden rózsaszín a két fiatal párkapcsolatában.

Ahogy fogalmazott, heves veszekedések voltak Seherezádé a barátja között, ilyenkor nem volt ritka, hogy kiabáltak egymással, sőt gyakran sírásig fajultak a viták. A villalakó folyamatosan attól félt, hogy olasz barátja kirúgja őt, ami most meg is történt, igaz, egyelőre a tudta nélkül.

Egyesek attól tartanak, hogy Claudio esetleg bosszút akar állni Seherezádén amiatt, hogy összeszűrte a levet Gergővel. Lejárató kampányát már is elkezdte, többek között azt akarja elhitetni, hogy a Sehinek becézett lány korábban nemcsak táncolt, hanem vetkőzött is, ami barátai szerint szemenszedett hazugság. Azt is kijelentették, ha a lány kijön a villából, mindentől megvédik, bár remélik, hogy nem kell félnie Claudio bosszújától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik