Szórakozás

Ördög Nóra ismerőse is bekerül a Villába?

A műsorvezető mindenkit arra buzdít, szavazzon angyali védencére, Eszterre, növelve ezzel a karrierista nő esélyeit.

Csütörtök este két villalakó számára véget ér a ValóVilág ötödik szériája, a nézők már szerda óta szavazhatnak arról, hogy kit nem szeretnének többet a Villa falain belül látni. Helyükre két új villalakó kerül: a Karrieristák és a Feltörekvők kategóriájából.

A Bors információi szerint az egyik jelölt komoly hátszelet kapott, a karrierista Esztert ugyanis az RTL Klub nagyágyúja, Ördög Nóra támogatja. A 29 éves lány tavasszal részt vett a műsorvezető Angyalműhely elnevezésű vállalkozásának egyik tréningjén, ahol hölgyeknek segítenek nőiességük kiteljesedésében. Eszter szakítása után úgy érezte, gyökeres változásokra van szüksége, ezért jelentkezett az önbizalomnövelő foglalkozásra.

Ördög Nóra Facabook oldalán most arra buzdítja ismerőseit, hogy csütörtök este védencére voksoljanak a beszavazóshow-n.

“Eszter élete most olyan szakaszba érkezett, amikor rettentően igényli a pozítív visszajelzéseket. Tőlünk csak megerősítést kapott, hisz minden megvan benne, amire egy igazi nőnek szüksége van. Büszke vagyok rá. A személyisége átsüt a képernyőn, és én támogatom, hogy egy ilyen lány is bekerüljön a villába” – kampányol tanítványáért a műsorvezető.

Eszter egyébként diplomata szülők gyermeke, több nyelven beszél, és saját ügyvédi irodája van. Fiatal éveit elsősorban a tanulásról szóltak, most viszont szeretné egy kicsit kitombolni magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik