Szórakozás

Londonba költözik Sonia

Babát vár a Megasztár-felfedezett Nkuya Sonia. A cserfes énekesnő, tőle szokatlan módon mindeddig hallgatott a nagy hírről, pedig már az ötödik hónapban jár.

Nem így tervezte az elkövetkezendő hónapokat Nkuya Sonia. Nemrégiben mellmegnagyobbító műtétnek vetette alá magát, ám az csak később derült ki, hogy már az operáció alatt várandós volt. Bár a 21 éves énekesnő hallatlanul boldog volt, amikor kiderült, gyermeket hord a szíve alatt, párjával nagyon megijedtek, hogy a beavatkozáskor használt gyógyszerek ártottak a babának.

“Orvostól orvosig jártunk, de megnyugtattak, minden rendben van a csöppséggel” – mesélte Sonia, a négydimenziós ultrahangon pedig azt is látni lehetett, hogy a megasztáros kislányt vár, akit Annabellának neveznek majd el.

Kevesen tudják, de Sonia már két évvel ezelőtt arról mesélt a hozzá közelállóknak, hogy bár még nagyon fiatal, nem zárkózik el a családalapítástól: és most teljesült a vágya.

Az énekesnő édesanyja a Hír24-nek elmondta, ő talán még jobban aggódott, mint lánya, hogy a plasztikai beavatkozás ártott a kicsinek. “Amúgy sem értettem egyet a lányom döntésével, hogy szilikont rakat a mellébe, de elfogadtam, hogy ő ezt szeretné” – mesélte az asszony. A festőnő elmondta Soniaék hamarosan Londonba költöznek, ugyanis Mátyás ott vállal majd munkát.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik