Szórakozás

Orgiát csapott a jóképű sztárszínész

Valóságos háremet gyűjtött maga köré Ashton Kutcher, a fiatal hölgyek pedig gyorsan elfeledtették vele, hogy házasságban él.

Szeptember végén újabb hollywoodi sztárpár sodródott a szakítás szélére, miután Ashton Kutcherben feléledt a vadászösztön. Sőt, nemcsak egy hölgyet szervezett be magának a kicsapongó estére, hanem azonnal négyet. A szépfiú ágyasaként megismert Sara Leal ugyanis három barátnőjével érkezett Ashton hotelszobájába. Az ötösfogat meztelen fürdőzéssel indította az estét, ám a pancsolást követően már csak Sara maradt a helyszínen, akinek Kutcher képtelen volt ellenállni.

A huszonhárom éves szőkeség történetét azóta a barátnők is megerősítették, illetve egy úriember szintén alátámasztotta. Gavin Naumoff csinos hölgyeményeket fuvaroz szórakozóhelyekre, hogy a gazdag férfiaknak legyen kivel mulatniuk. Így ismerte meg Sarát is, aki úgyszintén abból él, hogy mindenféle módon kielégíti a kuncsaftok vágyait. Naumoff még néhány, Lealról készült, félmeztelen fotóval is megtámogatta mondandóját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik