Szórakozás

Hónapok óta csalja a férje Demi Moore-t

Újabb sztárpár kapcsolata került veszélybe.

A bulvárlapok étesülései szerint Demi Moore elhagyta 15 évvel fiatalabb férjét, miután kiderült, hogy Ashton július óta csalta egy szőke bombázóval.

A 23 éves Sara Leal egyik ismerőse a RadarOnline-nak elárulta, Kutcher a múlt hét végét is a lánnyal töltötte egy San Diegó-i hotelszobában, ahelyett, hogy Demivel ünnepelte volna hatodik házassági évfordulójukat.Állítólag a Két pasi meg egy kicsi új sztárja azt mondta, Lealnek, hogy már nincsnenek együtt Demivel.

Míg a szerető már az amerikai lapoknak is elismerte a kalandot, Demi Moore férje a Twitteren őrjöng, és mindent tagad. Az újságírókat hibáztatja, és arra figyelmeztet, senki ne dőljön be a szenzációhahász bulvármédiának. Kutcher kétségbeesett kapálózása ellenére a megcsalásos sztori úgy tűnik, nagyon is megállja a helyét. Leal kisasszony ugyanis korábban 250 ezer dollárt kért a színésztől hallgatásáért cserébe.

Kutchernek állítólag nem ez volt az első félrelépése. Tavaly szeptemberben bukott le először, amikor a 21 éves Brittney Jonesszal feküdt le a feleségével közös házukban, amíg a neje távol volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik