Szórakozás

Damu apja: lehet egy nőnek pofont adni

Nem tagadja, hogy fia lobbanékony természet, de azt mondja, önmagában ezért még nem jár valakinek hat év börtön. Önvédelemből pedig igenis elcsattanhat egy pofon.

Damu Roland édesapja mindeddig a távolból figyelte fia küzdelmét, de az elsőfokú ítélet után úgy érezte, neki is lépnie kell.

A volt sorozatsztár először édesapját hívta fel az elsőfokú ítélet után. 12 éves korától nevelte őt, így érthető, hogy a családtagok közül ő áll hozzá a legközelebb. Damu Rudolf eddig kerülte a nyilvánosságot, most mégis megszólalt. Dr. Ruttner György oldalán először a Reggeliben, majd a Fókusznak mesélt élete eddigi legszörnyűbb időszakáról.

“Olyan sokkhatás ért, hogy rosszul lettem. Azt hittem, viccel, mikor felhívott, hogy 6 év letöltendőt kapott. Arra készültünk, hogy felmentő ítéletet kap” – nyilatkozta a 60 éves férfi.

Az édesapával együtt dr. Ruttner György is úgy érzi, hogy a média hatására Damu Roland neve lassan a családon belüli erőszak szinonimájává vált, amit nem akarnak elfogadni. Mindketten bíznak a másodfokú bíróság ítéletében, de szeretnék, hogy a közvélemény a családtagokon keresztül Roland igazi arcát lássa. Szintén emiatt tett kivételt a színész jelenlegi barátnője, Judit, aki két hónapja mindenben párja mellett áll, sőt a szerelmesek már el is jegyezték egymást és a közös életre készülnek.

Damu Rudolf korábban többször is találkozott Palácsik Tímeával, akivel jó viszonyt ápoltak. Az édesapa biztos benne, hogy nemi erőszak nem történt. Úgy gondolja, hogy az a két pofon, ami elcsattant azon a bizonyos ominózus estén – amit egyébként maga Damu Roland is beismert a bíróságon – önvédelem volt, Tímea ütött először.

“Én olyan vagyok, hogy a nőt nem nőnek tekintem, hanem társamnak. Ha engem egy nő pofon vág többször, vagy valamilyen ok nélkül, akkor valószínű, hogy én ugyanúgy reagálok” – válaszolta Damu apja arra kérdésre, hogy szerinte elfogadható-e az, ha egy férfi megüt egy nőt.

A másodfokú tárgyalásra még várni kell, de Roland ügyvédjével bízik abban, hogy az eljárás végén csak azért kap büntetést, amit valójában elkövetett.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik