Szórakozás

Megríkatta első vendége D. Tóth Krisztát

A chilei bányászszerencsétlenség egyik túlélője a műsorvezető új show-jának kedvéért érkezett Magyaroszágra, és mesélt a mélyben töltött borzalmas hónapokról.

„Ha meghaltam volna, a biztosítási díjból a családom fedezhette volna a gyerekeim taníttatását” – a legismertebb chilei bányász, Mario Sepulveda mondatát döbbent csend fogadta a DTK Show nézőterén. Az egy évvel ezelőtti bányaomlás egyik túlélője D. Tóth Kriszta meghívására érkezett Magyarországra feleségével, a drámai beszélgetést október 4-én a DTK Show első adásában láthatják a tévénézők.

A férfi, aki elmondása szerint egy percig sem kételkedett abban, hogy kimentik őket, mégis a több mint két hónap alatt majd minden nap elsírta magát – de soha nem a többiek előtt. Olyankor mindig távolabb ment, hogy ne lássák, mit él át, mert úgy érezte, őt nem láthatják kétségbeesettnek. A nemzetközi sajtó által Super Mariónak is becézett férfi néhány követ hozott magával a mélyből emlékül, amelyek közül az elsőt a chilei elnöknek adta át kiszabadulása után.

„Már akkor meghatódtam, amikor Mario arról mesélt, hogy számára ez a kő a szabadság és a remény jelképe. De amikor egyszer csak átnyújtotta nekem a követ, az utolsó követ, azt majdnem megkönnyeztem – mondta D. Tóth Kriszta.

Hogy mivel köszöntötték a nézők a stúdióba belépő bányászt, és mivel szórakoztatta ő a közönséget, illetve hogy mit kapott Mario a 41. születésnapjára a show stábjától, az a DTK – D. Tóth Kriszta Show legelső, október 4-ei adásából derül ki az m1-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik