Szórakozás

Egyelőre még bizonytalan D. Tóth Kriszta jövője

Tervei között könyv és még a televízió is szerepel.

Mint arról korábban beszámoltunk, felmondott D. Tóth Kriszta, az MTV Híradó műsorvezetője. A nézők március 15-ig láthatják majd a képernyőn. A köztévé korábbi közleménye szerint a műsorvezető távozásának részben családi, részben szakmai okai vannak: szeretne minél több időt tölteni a családjával, másfelől pedig 15 év politikai újságírás, televíziós tevékenység után váltani akar.

D. Tóth Kriszta a STOP.hu-nak adott nyilatkozatában megerősítette: valóban új kihívásokra vágyik, és a közéleti műsorok után végre szeretné egy másik oldalát is megmutatni a nézőknek. Természetesen továbbra is újságíró, műsorkészítő marad, de már más típusú műsort szeretne készíteni. Ennél többet azonban egyelőre nem kívánt elárulni, így azt sem tudni, hogy jövőjét az MTV-n belül a közszolgálatban, vagy azon kívül képzeli-e el.

Kriszta nem csak a híradózással, de a kislányáról írt történetekkel is szakít. Mint mondja, Lola felnőtt, és az elkövetkezendő időszakot már szeretné maguknak megőrizni. A Nők Lapjának pár héttel ezelőtt adott interjújában azt mondta, “Nagylánykönyv” címmel új gyerekregényt készül írni, és ezzel a könyvvel egyúttal pontot is tesz a napilapban öt évig futó történet végére.

AJÁNLOTT LINKEK:

D. Tóth Kriszta még nem tudja, hol kerülhet újra képernyőre

(STOP.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik