Szórakozás

Damu megkérte szerelme kezét

A lány három hónapja, még az elsőfokú tárgyalás előtt ismerte meg a színészt, édesanyja már-már fiának tekinti Rolandot.

“Borzasztó figyelmes, tisztelettudó, ami a mai világban nagyon kevés férfinél van meg. Jószívú, jólelkű, minden jót el tudok róla mondani, az utolsóját is odaadná bárkinek” – ezt nyilatkozta a Fókusznak Judit, az első fokon 6 év letöltendő börtönbüntetésre ítélt volt sorozatsztár kedvese.

Két hónapja élnek együtt. Judit azt mondja, olyan oldaláról ismerte meg Rolandot, amit a legtöbben nem is gondolnak róla. Nem sokkal azután, hogy összejöttek, kölcsönösen megismerték egymás családját is. A nő édesanyja állítja, nem foglalkozott a színészről megjelent hírekkel, ő maga akarta megtudni és eldönteni, hogy milyen ember: “Én nagyon tisztelem a belső értékeit, ezért én úgy tekintek rá, mint a fiamra, és ezt ő elfogadta, a mai napig ilyen szinten élünk, beszélünk vagy találkozunk egymással”.

Ruttner György azt tapasztalja, hogy a média hatására Damu Roland neve lassan a családon belüli erőszak szinonimájává vált, ez pedig elfogadhatatlan. Tudja, illetve bízik abban, hogy a másodfokú bíróság pártatlanul ítél majd, de úgy érzi, fontos az is, hogy a közvélemény Roland igazi arcát is lássa.

Judit elismeri, hogy kapcsolatukban vannak nehéz pillanatok, megviseli Damu helyzete, próbál neki erőt adni, rendületlenül hisz az ártatlanságában. Életüket ráadásul az is nehezíti, hogy a színész nem kap elég munkát, mert több kollégája is elfordult tőle az ügy miatt.

Szerelmük nagy lánggal ég, olyannyira, hogy már azon is godolkoznak, még jobban elmélyítik kapcsolatukat. Damu már meg is kérte Judit kezét. A lány mindent feladott az egykori sorozatsztárért: még a munkahelyéről is kilépett, hogy a lehető legtöbb időt tölthessék egymással.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik