Szórakozás

Britney Spears ki sem mozdul a szállodából

A rajongók hiába rohamozták meg a szállodát már kora reggel, az énekesnő minden idejét a kisfiaival tölti lakosztályában.

A popcsillagnak semmi extrém kívánsága nem volt budapesti koncertjének szervezői felé, csupán annyit kért, hogy az öltözője mellett alakítsanak ki egy családi szobát is gyermekei részére, ahová egy multimédiás rendszert építtetett be a kisfiúknak. Egyébként Britney ki sem mozdul a szállodából, állítólag csütörtök este Andy Vajna és Robert de Niro közös luxuséttermében vacsorázott, ami szintén a hotelben található – számolt be a TV2 Aktív című műsora.

A pénteki koncert kapcsán már csak egyetlen kérdés foglalkoztat mindenkit: ki lesz az a szerencsés férfi Budapesten, akit az énekesnő színpadra szólít a “How I Roll” című szám alatt és a nyakába ül? Minden helyszínen a közönségből választ ki valakit, a rajongók óriási biztatása és ovációja mellett; és ha ez még nem lenne elég, az énekesnő két magyar rajongót is fogad majd a pénteki koncert után, akikkel személyesen beszélget majd az öltözőjében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik