Szórakozás

Megbolondította a mentorokat az X-Faktor Kiszel Tündéje

A tehetségkutató 2 versenyzője, Judit és Bence különcségük ellenére meggyőzték a zsűrit.

Lady Gagát énekelt fiú létére, asztalra mászott, és még ijesztgetett is – mégis bírta a közönség és a mentorok is. A 20 éves Léki Bence Balatonfüreden egy luxusszállodában londínerként dolgozik, nem látszik rajta, hogy igazi Lady Gaga-őrült lenne. Mint mondja, még ő maga is csak szemüveg nélkül merte visszanézni szombati szereplését, meglepte, hogy ennyire elfeledkezett magáról, nem szokott ennyire “furán” viselkedni.

Bence már óvodás korában is állandóan énekelt, az általános iskolában pedig már ő volt a sztár az énekórán.Jelenleg a veszprémi Pannon Egyetemen tanul programtervező-imformatikusként, harmadéves – derült ki a Fókusz című műsorból.



Először Ördög Nóri dobhártyáját vizsgáztatta a zongoratanárnő, majd sikítva rohant be a stúdióba, nem kis döbbenetet okozva ezzel a mentoroknak. Az X-Faktor egyik legkülöncebb versenyzője, Bús Atyimcsev Judit, a Szerbiában élő tanárnő jelenleg 16 diákot tanít hétköznaponként zongorázni. Zenészcsaládból származik, édesapja énekes és basszusgitáros egy zenekarban, neki köszönheti, hogy az énekléssel komolyabban is elkezdett foglalkozni.

A Geszti által a tehetségkutató KIszel Tündéjeként emlegetett énekes, férjével, Csabával is egy koncerten ismerkedett meg 6 évvel ezelőtt, tavaly házasodtak össze, a férfi pedig imádja, hogy kedvese ilyen energiabomba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik