Szórakozás

Belesült a szerepébe Vastag Csaba

Az X-Faktor győztese elfelejtette a szövegét a Madách Színház premierjén; a rajongókat azonban egyáltalán nem zavarta a kínos baki.

Mint arról korábban beszámoltunk, Vastag Csabát a színház igazgatója, Szirtes Tamás hívta meg egy szerepre még hetekkel ezelőtt. Az énekes kedden este debütált először az Elvis-imitátorként tetszelgő Fáraó szerepében a József és a színes szélesvásznú álomkabát című Webber-musicalben.

A történet szerint a korábban a fáraó börtönében raboskodó József megfejti a fáraó álmát, az egyiptomi uralkodó pedig hálából elengedi őt a fogságból. Csaba azonban elfelejtette elénekelni azt a sort, amikor a fáraó kiadja a parancsot az álomfejtő szabadon engedésére – írja a Bors című napilap.

A kollégák azt mondják, ők észre sem vették a hibát, olyan ügyesen megoldotta a feladatot az énekes. Polyák Lilla szerint Csabának semmi oka szégyenkezni, hiszen 3 hónap helyett neki csak pár hete volt arra, hogy felkészüljön az előadásra. A címszerepet alakító Serbán Attila szintén az énekes védelmére kelt, és elmondta: borzasztó nehéz beállni egy évek óta futó darabba.

A közönséget is hidegen hagyta a baki: az X-Faktor sztárjának éneklését végig ütemes tapssal kísérték, majd az előadás végén óriási ovációval ünnepelték. A művészbejárónál állítólag akkora tömeg várta, ami a színház történetében utoljára a Nyomorultak előadása után fordult elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik