Szórakozás

Együtt pálinkáznak a Várban a Jóban Rosszban sztárjai

Hírességek is érkeznek a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválra. A Jóban Rosszban sorozat sztárjai együtt koccintanak a legfinomabb pálinkákkal.

A Jóban Rosszban sikersorozat színésznői a Csillagvirág Klinikán túl is szeretik együtt tölteni az időt, pláne, ha szórakozásról van szó, s nem utolsó sorban gasztronómiai élvezetet is nyújt a program. Miután az idei Budavári Pálinka – és Kolbászfesztiválon Oroszország vendégeskedik, és terítékre kerülnek a nemzeti ételek, és italok, a félig orosz származású Bálizs Anett elhatározta, kollégáival együtt kilátogat a rendezvényre. Édesanyja révén ugyanis gyerekkora óta szereti a hamisítatlan orosz ízeket.

„Kiskoromban imádtam anyukám borscs levesét és a többi „otthonról” hozott ételét. Viszont már olyan régen ettem ilyen finomságokat, hogy alig várom a rendezvényt, ahol végigkóstolom az összes kaját. A vodka helyett viszont inkább pálinkát iszom, a barack és a szilva nagy kedvencem” – mondta Anett, akihez több kollégája csatlakozik az október 6-i hétvégén. Köztük Kondákor Zsófi, aki hasonlóan barátnőjéhez, kedveli a pálinkát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik