Szórakozás

“Betéptek” a Jóban Rosszban sztárjai

Vicces jelenetekkel folytatódik a TV2 népszerű sorozata.

Csillagkút izgalmas, meglepetésekkel teli élete jócskán tartogat még nem várt fordulatokat a nézők számára. A mindig vidám és nagyhangú Bodolai család ezúttal egy ártatlan iskolai feladat miatt kerül előbb vicces, majd nagyon is szorult helyzetbe.

Bodolai Böbe mindig figyel arra, hogy a munkából hazatérő férje, Bandi ne maradjon éhen. A vacsorára készülő babfőzeléket egy régi erdélyi fűszerrel ízesítette a tökéletes ízkombinációért. Böbe azonban Szabi biológiaórára beadandó babpalántáját használta, ami valójában vadkender. A hatás nem maradt el, a Jóban Rosszban epizódjainak legviccesebb jeleneteit rögzítette a stáb.

„Borzasztóan kell koncentrálni egy-egy ilyen jelenet felvételénél, amikor az ember részegséget vagy akár egy módosult tudatállapotot kelt életre. Éppen ezért eszembe sem jutott, hogy mennyire lesz ez majd vicces, nem kínzott a nevetés a felvétel közben, teljesen komolynak kellett lennem. Utána azonban, amikor visszanéztük a jeleneteket, nagyon jól szórakoztunk rajta a stábtagokkal. Remélem, a nézőknek is tetszik majd” – mondta Tóth Roland, aki nagyon boldog, hogy a TV2 sikersorozata ilyen színészi kihívások elé állítja.

Cseke Katinkának a forgatókönyv szerint végig nevetnie kellett, így egy fokkal könnyebb dolga volt, mint sorozatbeli férjének. Kamaszodó lánya miatt azonban igencsak komolyan veszi ezt a témát.

„A mai világban egy tinédzser sokkal durvább dolgokkal találkozik, mint régen. Nagyon aggódom a lányomért, de úgy gondolom, nagyon sok múlik azon, hogy ki hogyan neveli a gyermekét és mennyire figyel rá a mindennapokban. Mi mindent megbeszélünk, nagyon jó a kapcsolatunk, ami remélem, hogy a lázadó tinédzser korszakában is így marad” – árulta el a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje.

A stáb egy gyomnövénnyel helyettesítette a kendert.

„Természetesen nem vadkenderrel forgattunk, hanem egy nagyon hasonló gyomnövénnyel, amit a kellékesek a stúdió közelében egy tisztáson találtak. A gond csak az volt, hogy mint minden gyom, ez is iszonyatosan gyorsan hervadt, úgyhogy 29 tővel használtunk el, mire végeztünk a történettel” – mondta a sorozat producere, Nagy Tamás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik