Szórakozás

Több százezren látták már Damu őrjöngését

A volt sorozatsztár rágalmazásért pereli exét, miközben a legnagyobb videomegosztó portálon már több százezren néztek meg egy felvételt Damu egyik kirohanásáról.

Beperelte Damu Roland Palácsik Tímeát, azt a lányt, akit a bíróság szerint megvert és megerőszakolt. Azért, mert a volt barátnő közzétett egy olyan képet az egyik közösségi portálon, ami szerinte azután készült, hogy Damu Roland összeverte – számolt be a TV2 Tények című műsora.

Zamecsnik Péter, Palácsik ügyvédje azt mondja: az, hogy ez a korábbi fotó előkerült, része annak viselkedésnek, ami azzal kezdődött, hogy a nő feljelentette Damut.

“Az egész ügyben kifejtett magatartása arra irányult, hogy ha egyszer elszánta magát arra, hogy ennek a történetnek véget kell vetni és igenis ki kell állni az igaza mellett, akkor ez ugyanúgy részét képezte annak a sajnálatos kapcsolatbéli magatartásnak, aminek részét képezte a további bántalmazás is” – nyilatkozta Zamecsnik.

A rágalmazási ügyről egyébként a másik ügy jogerős ítélete után dönthetnek.

Az interneten pedig már több százezren néztek meg egy felvételt. A néhány évvel korábban készült főzőműsorban Damu Roland tombol, üvöltözik, fenyegeti játékostársait. A képen akkori barátnője, Palácsik Tímea is ott van, próbálja nyugtatni, de nem sikerül. Azért kapott Damu dührohamot, mert a versenyt nem ő nyert meg.

“7-kor felkeltem, marhát pucoltam, azt, hogy egy f******pó, retkes k**va, elmehet a k**rva anyjába, 260 kilométer utaztak a cigányok, nehogy már olyan nyerjen, aki nem tud főzni. Menjetek a f***ba. A g***be. Szórakoztok velem?” Ez csak egy részlet Damu Roland kirohanásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik