Szórakozás

Birtokvédelmet kérnek Hajdú műsora miatt

A lakókat zavarja az ÖsszeEsküvők Rezidenciájából kihallatszó állandó ricsaj és a napi 24 órás forgatás.

A helyi jegyzőhöz fordultak és birtokvédelmet kérnek Hajdú Péter valóságshow-ja miatt azok a budaörsi szomszédok, akik a luxusingatlan közvetlen közelében élnek – számolt be mai számában a Bors. A felháborodott lakók azt állítják, szinte egy perc nyugtuk sincs a férjvadászok és az anyósok kiabálása miatt, ráadásul a reflektorok is állandóan a szemükbe világítanak, az utca forgalma pedig már az M7-es autópálya forgalmával vetekszik. Csukott ablakok és ajtók mögött élik mindennapjaikat, éppen ezért, azt szeretnék, ha a producer fizetne nekik a kellemetlenségekért, különben meghiúsítják a műsort.

Hajdú azt mondja, korábban személyesen és levélben is tudatta velük, hogy hajlandó meghallgatni őket, szerinte a valóságshow-hősök rendeltetésszerűen használják az ingatlant, többek között ezért sem érti, hogy miért kellene fizetnie, mindenesetre jelezte a TV2-nek a porblémát.

A jegyzőnek 30 napja lesz arra, hogy elbírálja a beadott kérelmet – értesült a napilap dr. Ungvári Renáta ügyvédtől, aki szerint, ha kedvezően bírálják el a kérvényt, betilthatják a forgatást.

Az ÖsszeEsküvők Rezidenciájaként szolgáló luxusvillában forgatták korábban Benkő Dániel feleségkereső show-műsorát is, valamint rendszeres helyszínéül szolgált különböző pornóforgatásoknak.

A TV2 húzóműsorának szánt valóságshow egyébként eddig nem ért el kiugró nézettséget. Sőt: a szeptember végi adatok szerint, legjobb esetben is csak összesen 865 ezer embert érdekelt, ami az RTL-en futó X-Faktor rekordnak számító 2,38 milliós nézettségét figyelembe véve, nem túl jó eredmény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik