Szórakozás

Tudta nélkül lett 14 évesen pornósztár

Tudtán kívül lett pornósztár egy jelenleg 18 éves lány, a Floridában élő Angie Verona.

14 éves korában került fel egy felnőtt tartalmakat kínáló internetes oldalra. Ekkor készített magáról néhány kihívóbb képet, hogy lenyűgözze vele barátját, ám a képek néhány hacker kezére kerültek – írja a manna.ro.

Angiet sokkolta, amikor felfedezte saját képeit az internetes oldalon, azóta megváltozott az élete. “Néhány olyan fotóért hajszoltak, aláztak meg, amely felkerült az internetre. Ezeket a barátomnak fotóztam. A telefonomba voltak lementve, de valaki ellopta őket. 14 éves voltam akkor, nem nagyon tudtam, hogy mit csinálok” – mondta Angie.

Véletlenül bukkant az interneten a képeire. “Rákerestem a nevemre a Google-ben, és rengeteg találatra bukkantam. Nem tudtam, mit tegyek. Értesítettem a rendőrséget, de ott azt mondták, nincs mit tegyenek, hiszen a fotókon nem vagyok levetkőzve, tehát nem minősül gyermekpornónak” – magyarázta.

Az iskolában pornósztárnak hiszik, mert bár nem meztelen a képeken, mégis egy pornósite-on látható. A sok megaláztatás miatt döntött úgy Angie, hogy megosztja történetét a nyilvánossággal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik