Szórakozás

ÖsszeEsküvők: kiütötte a bombázót a kétgyerekes anyuka

Az anyósjelölt Ircsi terve nem jött be: Alexa nem tudta kihagyni Mását, a nézők szavazatai alapján az orosz édesanya költözhetett vissza a rezidenciára.

Mint arról korábban beszámoltunk, az anyósok nemrég úgy döntöttek, a kétgyerekes anyukát, Mását küldik a TV2 valóságshow-jának első ÖsszeCsapására, aki leginkább azzal vívta ki a mamák ellenszenvét, hogy lepasszolta gyermekeit az Oroszországban élő nagyihoz a férjvadász műsor kedvéért.

Szerda este a nézők kedvenc anyósának, Ircsinek jutott a feladat, hogy megnevezze Mása ellenfelét. Csoki anyukája taktikai döntést hozott, olyan lányt választott, akivel szemben – legalábbis szerinte – biztosan nem lesz esélye Másának visszatérni: a reality egyik legszebb arajelöltjét, a Péterrel flörtölő Alexát jelölte meg ellenfélként, mindenki legnagyobb megdöbbenésére.

Péntek este azonban kiderült, hogy Ircsi túl taktikázta magát, hiába mondták el újra és újra a mamák az élő show-ban, hogy mindenképpen a barna hajú bombázót szeretnék fiaik mellett látni, a nézők Másának szavaztak bizalmat, a csúnyácska aravadász, Marián legnagyobb örömére. A fiatalok ráadásul nemsokára Párizsba is elutazhatnak, hogy a szerelem városában közelebbről is megismerkedhessenek egymással.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik