Szórakozás

Aktmodellként dolgozott az X-Faktor felfedezettje

Oltyán Attila művésztanulók előtt vetkőzött, most a hangjával próbál érvényesülni.

„Az a jó benned, hogy pszichedelikus vagy. Az ember nem tudja, hogy féljen tőled vagy szeressen téged. És ez óriási dolog” – mondta Nagy Feró a tehetségkutató második válogatóján, miután Oltyán Attila igen egyedi stílusban előadta a U2 „Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me” című dalát. Attila hamar összebarátkozott a kamerákkal, félelmet keltett Keresztes Ildikóban, de végül csak kicsikart tőle egy puszit és egy biztos továbbjutást a következő fordulóba.

A Bors című napilap kiderítette, hogy az átlagosnak koránt sem nevezhető Attila, két évvel ezelőtt meztelen teste megmutatásával kereste a mindennapi kenyérre valót. A fiatal tehetség annyira szegény volt, hogy néhány hónapot az Iparművészeti Egyetemen dolgozott aktmodellként. Szigorúan csak a diákok előtt vetkőzött, és bár azt mondja, alapvetően nem egy szégyellős típus, azért ő sem elégedett teljesen a testével és bizony van olyan helyzet, amire gondolkodás nélkül nemet mondana.

A 21 éves énekes jelenleg a budapesti piarista gimnáziumban dolgozik recepciósként, ahol egyébként semmit nem sejtenek a múltjáró, egyelőre legalábbis.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik