Szórakozás

Megszólalt Damu Roland édesanyja

Egy kedden megjelent újságcikk miatt állt kamera elé a színész édesanyja.

Az asszony végtelenül elkeseredett, amikor azt olvasta, hogy fia számára ő már nem létezik. Bár 4 éve nem találkoztak személyesen, ő mindennél jobban szereti a fiát, és szeretne segíteni neki.

“Azt nem kívánom senkinek, mint amit én éreztem. Függetlenül attól, hogy szerintem ő engem eltemetett, mert nem tudom az okát, nem vesztünk össze, tudom, hogy nagyon szeret, tudom, hogy nagyon anyás” – nyilatkozta a Fókusznak Ica néni.

Az asszony először a Borsban beszélt arról, hogy fia eltávolodott tőle: nem hívja és nem veszi fel a telefont, ha ő keresi, ez pedig nagyon megviseli őt. Különösen, hogy a cikk várt hatása is elmaradt: Roland most sem kereste meg.

A volt sorozatsztár édesanyja Nyírábrányon él, 23 éves lányával. Azt mondja, személyesen 4 évvel ezelőtt látta Damut, amikor egy temetés miatt hazajött. Ica néni nem tudja, fia miért távolódott el tőle, de úgy gondolja, ennek időpontja nagyjából egybeesik azzal, amikor Roland karrierje igazán beindult: folyamatosan próbált, játszott vagy szinkronstúdióban dolgozott.

A Fókusz megkereste Damu Roland ügyvédjét, dr. Ruttner Györgyöt is, de a jogi képviselő nem kívánt nyilatkozni védence és édeanyja kapcsolatáról. Annyit elárult: “Nyilván van oka, hogy miért alalkult ki ez a viszony közöttük, ez olyan dolog, amit Roland ügyfelem nem szeretne a nyilvánosság elé tárni. Azt azonban em tudom mondani, hogy az ítélet után beszéltek telefonon, beszámolt róla, és a jövőben is tájékoztatni fogja életének legfontosann fejleményeiről”.

Ica néni kizártnak tartja, hogy fia elkövette azt, amiért nemrég első fokon 6 év letöltendő börtönbüntetésre elítélték. Szerinte egyszerűen azért történt vele mindez, mert ismert.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik