Szórakozás

Ma este minden jóra fordul

Szeptember 19-én estea STORY4-en tíz év szünet után újra látható lesz a Szerencsekerék.

Hétfőn este dupla játékkal indul a műsor, amibe több mint tízezer jelentkező közül választották ki a játékosokat. Rajtuk kívül a vetélkedő első napján népszerű tévések is megforgatják azt a bizonyos kereket. A kvízmester, Vágó István mellett a Szerencsekerék egykori műsorvezetője, Gajdos Tamás és Szulák Andrea száll ringbe a nyereményekért.

Annak idején körülbelül 5000 játékosért izgult az ország a Szerencsekerék hazai történetének nyolc és fél éve alatt. Ez volt a legtöbb adást megért játék, 1600-nál is többször szólalt meg az ismerős szignál.

Szeptember 19-től, hétköznaponként 19.30-kor a STORY4-en lesz látható a népszerű műsor természetesen megújult köntösben, de a játék izgalma a régi marad. Sőt, az egyik műsorvezető is, mert Klausmann Viktor ismét visszatér a Szerencsekerékkel. A másik házigazda a sokoldalú Árpa Attila lesz.

Minden hétköznap, estéről estére három versenyző szállhat ringbe, a legügyesebb több százezer forintot is hazavihet, de a többiek sem mennek el üres kézzel, mint ahogy a tévénézők sem, adásról adásra nekik is elhangzik majd egy-egy feladvány.

Itt mindenki jól jár, hiszen nem veszíti el a már megszerzett nyereményt. Ezért is távozik minden játékos nagy mosollyal az arcán.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik