Szórakozás

Vaksötétben, kézmentesen szexel a Megasztár

Kökény Attila és felesége intim hálószobatitkokat osztottak meg a tévénézőkkel.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kökény Attila 12 éve nem látta felesége hasát: a házaspár az intim együttléteket is szigorú szabályok mellett, „sötét szobában, kézmentesen” folytatta. Aranka gyermekei születése óta rejtegette testét a férje elől, szégyellte megereszkedett hasát és a pluszkilókat.

Kökényék hálószobájában így csak különleges szabályok szerint történhettek a dolgok: sötét szobában takaró alatt, kézmentesen – mindezidáig. Aranka ugyanis most elhatározta, hogy megműtteti szülésektől megviselt hasfalát. A szépülni vágyó Mega-feleség szeretne mindent egyszerre letudni, ezért ha már kés alá fekszik, akkor nem éri be egy műtéttel: a melleit is megoperáltatja. A családanyának egyébként volt már egy mellműtétje öt évvel ezelőtt, akkor implantátummal dúsíttatta kebleit, amiket most ki kell cserélni. A méret nem fog változni, de mellei a felvarrásnak köszönhetően feszesebbek lesznek és feljebb is kerülnek majd.

A kombinált műtét ötórás lesz, Aranka azonban nem izgul, minél előbb szeretné már látni a végeredményt. Azt mondja, újjászületése után az összes egyrészes fürdőruháját kidobja és még az is lehet, hogy 12 év után újra felgyúlnak a fények a hálószobában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik