Szórakozás

Hajdú testőrei védik majd Peller Mariannt?

Internetes bejegyzésekben Liptai Claudia miatt támadják az ÖsszeEsküvők című valóságshow leendő háziasszonyát.

Peller Mariann nincs könnyű helyzetben. Miközben készül a TV2 legújabb valóságshowjára, az ÖsszeEsküvőkre, és szeretne nagyon jó partnere lenni a műsorban Tillának, újabb és újabb fenyegetéseket kap. Liptai Claudia rajongói üzengetnek neki az interneten, tüntetéseket szerveznének ellene, sőt, olyan is akadt, aki tettlegességet emleget.

Mariann az Aktívnak elmondta, nem fél, egyszerűen elszomorítják a történtek.

“Inkább elkeserített és elszomorított. Félelmet nem ébresztett bennem, azt éreztem, hogy ilyen szomorúságot tudok okozni néhány embernek azzal, hogy kaptam egy munkát, amit nagyon szerettem volna megkapni, amire nagyon vágytam. Nagyon sajnálom. Ettől függetlenül nagyon szeretném, ha ők is jól szórakoznának ezen a műsoron” – nyilatkozta Peller.

Tilla ugyanakkor nyugalomra inti a kommentelőket, szerinte nem kellene ezt a kérdést véresen komolyan venni. Úgy véli, ezek a támadások nem Mariann ellen szólnak, itt most Claudia népszerűsége beszél egyes rajongói táborokból. Ám sokkal jobb, ha a nyugalmat maga a szeptember 16-án induló műsor kavarja majd fel. Ha pedig mégis problémái adódnának Mariannak, Tilla szerint az a legjobb, ha felhívja a producert, Hajdú Pétert. Az ő komoly barátai egész biztos megvédik majd a támadóktól…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik