Szórakozás

Beyonce férjének van egy eltitkolt gyereke?

A Star magazin információi szerint Jay-Z az édesapja Shenelle Scott modell 9 éves fiának.

A modell volt apósa azt állítja, fiának – nemsokkal a pici születése után – feltűnt, hogy a gyermek egyáltalán nem hasonlít rá, ráadásul egyre többen látták sürgölődni kedvese körül Jay-Z-t, így barátai unszolására végül DNS-vizsgálatot csináltatott, ami egyértelműen kimutatta, hogy a kisfiú apja nem ő, hanem a világhírű rap-mogul.

Jay-Z állítólag 1 millió dollárt fizetett Shenelle-nek annak idején, hogy tartsa a száját és a mai napig segíti a modellt, valamint fizeti a gyerektartást is – írja a Daily Mail.

Az éppen első kisbabájával várandós Beyonce a pletykák szerint bár eleinte dühös volt, végül úgy döntött, kiáll a férje mellett és elfogadja annak múltját, minden egyéb “hozományával” együtt.

A 29 éves énekesnő augusztus végén, a MTV VMA díjátadón jelentette be, hogy Jay-Z-vel első gyermeküket várják. “Van egy meglepetésem: kisbabát várok! Jay-Z és én alig vártuk, hogy végre gyerekünk legyen. Mindig is mondtam, hogy 30 évesen babát szeretnék”- jelentette be Beyonce, aki a növekvő hasára tett kézzel pózolt hosszú, narancssárga ruhájában a fotósoknak.

Beyonce és a 41 éves Jay-Z 2008-ban házasodtak össze New Yorkban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik