Szórakozás

Így néz majd ki Beyonce kisfia

Legalábbis egy híres törvényszéki elemző szerint...

Mint arról korábban beszámoltunk, Beyonce a MTV VMA vasárnap esti díjátadón jelentette be, hogy férjével, Jay-Z-vel első gyermeküket várják.

“Van egy meglepetésem: kisbabát várok! Jay-Z és én alig vártuk, hogy végre gyerekünk legyen. Mindig is mondtam, hogy 30 évesen babát szeretnék”- jelentette be a gálán Beyonce, aki a növekvő hasára tett kézzel pózolt hosszú, narancssárga ruhájában a fotósoknak.

A világhírű énekesnő a harmadik hónapban van, a kis trónörököst februárra várják, és a pár egyik közeli ismerőse a RadarOnline-nak elárulta, leginkább egy kisfiúnak örülnének.

„Azért drukkolnak, hogy Beyonce egy kisfiút hordjon a szíve alatt, hiszen így ideális játszópartnere lenne az énekeső unokaöccsének, a hatéves Juleznek. De mindketten annyira örülnek a bébinek, hogy egyelőre nem foglalkoznak a csöppség nemével, a legfontosabb, hogy egészséges legyen” – mondta a jól értesült informátor.

Az FBI egyik korábbi tanácsadója, a törvényszéki elemző Dr. D’Lynn Waldron már el is készítette a pocaklakó portréját. A szakember szerint, ha a házaspárnak valóban kisfia születik, akkor elsősorban édesapja, Jay-Z vonásait örökli majd, míg a szemét az énekesnőnek köszönheti – írja a TMZ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik