Szórakozás

„Baromi rosszul van” az adócsalással vádolt Győzike

A volt valóságshow-hős állítja: nem bujkál az igazságszolgáltatás elől, fájdalmai vannak.

Mint arról korábban beszámoltunk, elhalasztotta Gáspár Győző és társai adócsalási perének tárgyalását hétfőn a Salgótarjáni Városi Bíróság, miután a roma show-man egészségügyi okokra hivatkozva nem jelent meg. Úgy tudni, egy korábbi plasztikai műtét szövődményeinek elkerülése érdekében feküdt be egy pécsi klinikára még pénteken.

A Bors felkereste a magánklinikán Győzikét, aki elmondta, nem menekül vagy bujkál, egyszerűen „baromi rosszul van”. A show-man pár héttel ezelőtt esett át egy háromórás műtéten, szinte az egész hasát és mellkasát újraszabták. Leszívták a fogyás után hátra maradt zsírszövetet és megfeszítették a hasfal bőrét is. Győzike még a mellplasztikától sem ijedt meg, cicijéből is bevettek.

A negyedik szépészeti beavatkozáson átesett Győzike kezelőorvosát már megkereste a bíróság. A klinika írásos igazolást adott a betegnek, hogy a korábbi műtétje után előírt három hét pihenőidőt nem tartotta be, ezért begyulladtak a hasplasztika után maradt műtéti hegek. Emiatt most kezelésre szorul.

Győzike és felesége ellen adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt emelt vádat a Salgótarjáni Városi Ügyészség. A vádirat szerint Gáspár Győző és felesége, Bea asszony 22,2 millió forintos kárt okozott a költségvetésnek azzal, hogy kijátszották a személyi jövedelemadó-fizetési kötelezettségüket, ugyanis nem tüntették fel adóbevallásukban a korábbi közismert médiatevékenységet és tévéműsorokat. Az egykori valóságshow-hős 2005-ben és 2006-ban, két év alatt 11,5 millió, Bea pedig 2006-ban 10,7 millió forint kárt okozott adócsalással. Az ügyben egyik rokonuk is érintett: őt pénzmosással vádolja a rendőrség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik