Szórakozás

Evezőkkel kavargatták a gigaomlettet

Ha valakihez sok vendég érkezik villásreggelire legjobb, ha ugyanazt teszi, amit az idei franciaországi omlettfesztivál szakácsai Saint-Aygulfben: 4 ezer főre főz.

Kapcsolódó cikkek

A recept: végy egy 3 méter átmérőjű serpenyőt, önts bele 15 liter étolajat, olvassz fel 3 kiló vajat és üss rá 14 ezer 400 tojást és kavargasd – jobb híján – evezőkkel. “Köretnek” kenyérszeletgigászok járnak hozzá.

A St. Tropez-hez közeli Saint-Aygulfben, ha nem reggeliznek is minden nap óriásomlettet a helyiek és a turisták, de évente egyszer mindenképpen. Az idei fesztiválon az evés után futás volt a program, vidám jellegű, de 10 kilométeres, hogy elégjenek a kalóriák – adta hírül a brit Metro újság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik