Szórakozás

Benkő Dániel 64 évesen apa lesz?

Úgy tűnik, hogy valóra válik a híres mágus jóslata, amely szerint a menyasszonykereső show meghozza a lantművész számára a gyermekáldást is.

A 64 éves Benkő most égre-földre keresi egykori aráját, Andreát, akiről az a hír járja, hogy öt hónapja áldott állapotban van.

„Az a helyzet, hogy egy ideje nem tudom elérni Andit. Úgy hallottam több forrásból is, hogy terhes, ráadásul éppen az ötödik hónapban jár, ami valószínűvé teszi, hogy én lehetek az apa. Akkoriban járt ugyanis nálam utoljára, és mi tagadás, meglehetősen jól éreztük magunkat és egymást, ráadásul nem is egyszer” – nyilatkozta az Új Ásznak a lantművész, aki közölte: nem lenne ellenére, ha egy újabb kis lurkó viselné a nevét alig négy hónap múlva.

„Annak idején, még a feleségkereső műsort megelőzően az RTL Klub Reggelijében jósolt nekem Frabato barátom, és azt mondta, hogy előfordulhat gyermekáldás is abból a kapcsolatból, amely az azt követő hetekben köttetik. Ha igaza lett, és Andi valóban terhes, valamint az én utódomat hordja a szíve alatt, nagyon szeretném tudni, és szeretném őt biztosítani arról, hogy apai támogatásomat a legmesszebbmenőkig élvezi. Nagy dolog lenne az életemben, ha ennyi idős koromra ismét átélhetném az apává válás minden örömét” – fűzte hozzá izgatottan hazánk talán legismertebb lantművésze.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik