Szórakozás

Bilincsben vitték el a rendőrök Benkő exét

A rendőrségre vitték megbilincselve, és 3 órára be is zárták a korábban aranyköpéseiről elhíresült Tündét.

Pavlik Tündét, Benkő ex-feleségjelöltjét feljelentették. Üzletük térfigyelő kamerája rögzítette, ahogy három civil nyomozó magával viszi múlt csütörtökön este – számolt be a Fókusz kedd esti adásában.

Aranyköpései Tündét egészen a bronzéremig juttatták a Benkő vadászatban. Kikosarazása után nem sokat búslakodott, gyorsan rátalált jelenlegi kedvesére. Született egy kisfiuk, a most 6 hónapos Sebastian. A családi idillbe pedig múlt csütörtökön este bepottyant egy lakótelepi krimi.

„Este tíz órakor jöttek a rendőrök és felcsöngettek azzal az ürüggyel, hogy valami baj van a kocsival, jöjjek le. Akkor láttam, hogy be akarnak vinni, de mondtam, hogy a gyermeket nem hagyhatom felügyelet nélkül, és akkor mondták, hogy akkor viszik a gyereket is. Meg is bilincseltek” – mesélte Tünde.

„Állítólag mi felmentünk egy családhoz többen, és én először ordibáltam fel a második emeletre, utána valahogy bejutottunk a lépcsőházba, a szomszédot molesztáltuk, és én utána berúgtam az ajtót a barátnőimmel” – ismertetett a vádakat Benkő exe.

Az állítólagosan megtámadott idős úr, aki egyébként szemtanú is volt, azt állítja nem Tünde, hanem gyerekek törték be az ajtót, őt pedig nem érte támadás. A vele szemben lakó hölgy is eléggé meglepődött, amikor Tünde elmesélte neki a történetet. Az idős asszony is azt hallotta, hogy gyerekek voltak a randalírozók, és nem Tündéék.

Hogy miért verték bilincsbe Benkő exét, azt maga sem érti. Az egész ügy meglehetően zavaros. A BRFK sajtóosztályán ebben az ügyben nem kívánnak nyilatkozni.

A lakótelepi krimi tehát megoldatlan marad egyelőre.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik