Szórakozás

Paul McCartney “pillanatokon belül” megnősül

A Beatles-legenda és 51 éves New York-i barátnője, Nancy Shevell románcát 2007-ben fedezte fel a bulvársajtó.

“Pillanatokon belül” feleségül veszi amerikai menyasszonyát Sir Paul McCartney – legalábbis a 69 éves Beatles-legenda barátai szerint.

A ma is aktív zenész és 51 éves New York-i barátnője, Nancy Shevell románcát 2007-ben fedezte fel a bulvársajtó, és a kapcsolat azóta “hivatalossá” vált az idén májusban bejelentett eljegyzéssel.

A Daily Mirror című brit bulvárlap keddi beszámolója szerint “Macca” és Nancy már a múlt héten Nagy-Britanniába utaztak New Yorkból a végső esküvői előkészületek megtételére.

Sir Paul a Mirrornak nyilatkozó bennfentesek szerint ezúttal minden felhajtást nélkülöző, szűk családi és baráti körben tartandó esküvőt tervez dél-angliai birtokán.

A volt Beatles-gitáros harmadszor nősül. Első feleségével, a szintén amerikai Linda Eastman fotóssal 1969-ben házasodott össze, ám Linda 1998-ban rákban elhunyt. McCartney 2002-ben Heather Mills exmodellnek esküdött “örök” hűséget, de az Írországban tartott világraszóló menyegzőt – amelynek több száz vendége még tűzijátékban is gyönyörködhetett – alig hat év múlva zajos botrányokkal kísért válás követte. Ez a kaland sokba került McCartneynak: Heather 24,3 millió fonttal (7,5 milliárd forint) távozott; igaz, eredetileg 125 millió fontot követelt férje hivatalosan 400 millió fontban megállapított vagyonából.

A Daily Mirror forrásai szerint a harmadik esküvő előkészületei csaknem befejeződtek, a barátok és családtagok is “készenlétben” várják a jeles eseményt, jóllehet, a pontos dátum egyelőre nem ismert.

A jól értesültek szerint Nancy Shevell eredetileg New York-i esküvőt szeretett volna, de tudta, hogy vőlegénye igazán az angliai szertartásnak örülne, és végül emellett döntöttek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik