Szórakozás

Különc énekesek sokkoltak az X-Faktorban

Az ítészek szemöldöke ezúttal is többször a magasba szökött.

A 25 éves Vági Kati saját bevallása szerint előbb talált rá arra a stílusra, amit Lady Gaga is képvisel, így tulajdonképpen a világsztár koppintott róla. De hogy biztos legyen a hasonlóság, Lady Gaga “Bad Romance” című dalával próbálta beénekelni magát a továbbjutók közé. Nem aratott sikert, pedig még az asztalra is felfeküdt, majd Nagy Feróval vitatkozott, amiért idejekorán leállította a zenéjét. A négy „nem” és a nézők fújolása után végül elhagyta a színpadot, de fellépését nem a saját kudarcaként élte meg, szerinte a közönség nem elég nyitott különcségének befogadására.

Hamarosan megérkeztek a Párduc Lányok, az együttes egy anya-lánya duót takart. Bagira mama énekelt, csemetéje pedig táncolt, de a szabad felfogásban előadott “One Way Ticket” Geszti szerint még arra sem alkalmas, hogy egy búcsúban színpadra álljanak vele. Anya és lánya nem volt csalódott, ők csak örömet akartak szerezni a közönségnek és ez szerintük sikerült.



A Vastag testvérek mintájára együtt érkező, de külön induló Sződy fivérek már kevésbé voltak szórakoztatóak elszánt próbálkozásukkal. Előbb a fiatalabb Sződy, Szabolcs borzolta a mentorok idegeit egy magyar slágerrel, később pedig a báty Zsolt lépett ugyanolyan magabiztosan, de legalább annyira rossz hangi adottságokkal a színpadra, mint az öccse. A fivérrel az első sokk után a mentorok még türelmetlenebbek voltak, de Zsolt nem adja fel, a kudarc után inkább a rapre fog ráerősíteni. És mindketten visszamennek a kórusba, ahol tovább csiszolhatják énektudásukat.



A kellemetlen perceket okozó indulók mellett azért akadt bőven olyan tehetség, akik mosolyt csaltak a mentorok arcára, így nem szállt el a remény, hogy vannak még popsztár-jelöltek az országban. A második válogatóra többek között visszatértek a tavalyi tehetségkutató nagy kedvencei is: Muri Enikő és Németh Katica.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik