Szórakozás

Rosszabbra fordult a magyar humorista állapota

Böröczky József szervezetét az orvosok nem találták elég erősnek, ezért le kellett mondaniuk a reményt jelentő kemoterápiás kezelésről.

A kiváló humoristánál nyár közepén hasnyálmirigy daganatot diagnosztizáltak májáttéttel. Pár hete agyi infarktust kapott, megbénult a beszédközpontja és az intenzív osztályra került.Nemsokkal később a lapok arról számoltak be, hogy Bill Clinton legendás megformálója szerencsére már sokkal jobban van: újra tud beszélni, nevet, kedveskedik a nővérkéknek és nem hagyja sajnáltatni magát, úgy tesz, mintha egészséges lenne.

A Bors legfrissebb információi szerint azonban Böröczky állapotában most ismét kedvezőtlen fordulat állt be: szervezetét az orvosok nem találták elég erősnek, ezért le kellett mondaniuk a reményt jelentő, de rendkívül megterhelő kemoterápiás kezelésről – írja a lap. Böröczkyt ezért visszaszállítottak a budai rehabilitációs intézetbe, ahol már csak legközelebbi barátai, családtagjai látogathatják.

Nacsa Olivér, a humorista fogadott fia a Borsnak elárulta, Böröczky már nem tartja olyan jól magát barátai előtt, mint néhány hete, komorabb, befelé fordulóbb lett. Mindannyian biztatják, hogy higgyen a gyógyulásában, éreztetik vele, hogy mellette állnak és folyamatosan reménykednek a csodában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik